A i duhen Gjilanit më shumë semaforë dhe rrethrrotullime?

A ka Gjilani nevojë për m shumë semaforë dhe rrethrrotullime? Ku janë më shume të nevojshëm, në cilat pika apo pjesë të qytetit? Ato ekzistuese, a janë të mjaftueshëm për zgjidhjen e problemit të qarkullimit në komunikacion, sidomos rrethrrotullimet? A ka në Gjilan hapësira të mjaftueshme për vendosjen dhe organizimin e rrethrrotullimeve si dhe semaforëve, si dhe çfarëdo tjetër që lidhet me temën në fjalë, mund të diskutoni duke shpërfaqur mendimit tuaj në këtë rubrikë.

Vërejtje: Ndiq udhëzimet  para se të shpërfaqni mendimin tuaj mbi çështjen e vënë në diskutim

Diskutimi: I HAPUR

KOMENTET E PUBLIKUT

Hevzia:

Nuk e shoh te arsyeshme semaforet. Dhe rreth rretulline ne gjilan pos gjera tjera. Per semafora dhe rrethrrotullime skemi nevoj.

Imeti:

Duhen rrethrrotullime te:Kryqzimi i rrugës së lagjes Iliria dhe rr. Së Ferizajit, Kryqëzimi i rrugës së Priahtinës dhe asaj për Dardani e Livoq, Kryqëzimi i qarkores me rr. E Prishtinës, I qarkores dhe rr së Bujanocit.

Fushat e shënuara me * janë të obligueshme