Buxheti i Komunës

Planifikimi 2016

Planifikimi 2015

QËNDRO I LIDHUR

Ne ekipi i #BEHUPJESE jemi mjaftë të lumtur të iu informojmë gjatë gjithë kohës në lidhje me proceset vendimmarrëse në Komunën e Gjilanit. Abonohu në platformën #BEHUPJESE dhe prano lajmërime përmes E-mailit dhe SMS
Fushat e shënuara me * janë të obligueshme