Ekskursionet, për qëllime edukativo-arsimore apo thjesht biznes?!

Çfarë mendimi keni, a po bëhen ekskursionet për qëllime edukativo-arsimore apo thjesht për biznes?! Sa janë të përfshirë në organizimin e tyre këshillat e prindërve, brenda shkollave? A e vlerësoni si të qëlluar formën e deritanishme të organizimit? Si i vlerësoni tenderët për ekskursione? A kanë plan program dhe qëllim edukativo-arsimor këto ekskursione dhe sa aplikohet ai, si dhe çfarëdo tjetër që lidhet me temën në fjalë, mund të diskutoni duke shpërfaqur mendimit tuaj në këtë rubrikë.

Vërejtje: Ndiq udhëzimet  para se të shpërfaqni mendimin tuaj mbi çështjen e vënë në diskutim

Diskutimi: I HAPUR

KOMENTET E PUBLIKUT

Erika:

Kane qellim edukativo-arsimor por kurr nuk e mbajne kete qellim. Nga ana e shume nxenesve shfrytezohet per qellime te keqija kurse nga pronaret e ndryshem dhe disa zyrtare per perfitime personale ose thjesht biznes.

Fushat e shënuara me * janë të obligueshme