Ndihma

Ne ju ndihmojmë:

Nëse ju duhet ndihma konkrete, për t’i kuptuar sa më qartë shërbimet që i ofrojmë dhe të cilat dëshironi t’i shfrytëzoni, mos hezitoni, por na kontaktoni në adresën tonë elektronike, përmes faqeve tona sociale, apo edhe na telefononi:

Tel/Mob: +377 (0)44 745 209
E-mail: [email protected]
Facebook: behupjese
Instagram: @behupjese
Viber/WhatsApp: +377 (0)44 745 209

Ju na ndihmoni:

Përmes platformës tonë ju mund të kontribuoni në përmirësimin, plotësimin, avancimin e mëtutjeshëm të shërbimeve tona. Për ta bërë këtë, ju lutëm orientohuni te kategoria #sugjerime.

Mësoni për ne dhe punën tonë

Për të mësuar kush jemi ne, për qëllimet dhe objektivat e organizatës, për natyrën e projekteve të deritanishme të realizuara, për misionin që kemi dhe programet tona ju lutem vizitojeni kategorinë #Kush jemi ne

Për të mësuar për punën tonë përmes publikimeve, ju lutem shiko në kategorinë: #publikime

Për t’u shërbyer me shërbimet që i ofrojmë përmes platformës behupjese.org, ju lutem adresohuni tek kategoritë:
#pyet komunën
#pyet kryetarin dhe kuvendarët
#kërko investim
#voto projektin

Për të pasur një orientim sa më të mirë në platformën tonë, në rastin kur ju shfletoni artikuj dhe materiale të tjera, ju lutem orientohuni për ndihmë tek rubrika: #pyetje të shpeshta

Nëse ju jeni programer, zhvillues, dizajner, entuziast, keni ide dhe dëshironi të kontribuoni në këtë platformë, ne ju ofrojmë këtë mundësi, duke ua bërë të mundur të jeni pjesë e jona, dhe duke iu krijuar hapësirë e infrastrukturë të duhur, që ju ta dëshmoni talentin tuaj dhe të kontribuoni aktivisht në zhvillimin e mëtutjeshëm të kësaj platforme. Na kontaktoni për këtë në #kontakti

Ju jemi mirënjohës që jeni vizitorë dhe kontribuues i platformës behupjese.org.

Faleminderit!