• Kategoria / Statuti i zgjedhur
  • Renditja
  • Display #

#12. Ura e demtuar dhe rrezikshme per kalimtar Hapur

Rr.Rexhep Dajkovci, Gjilan
Çështje e raportuar 2 years ago
0 Vota
thumbnail photo

#11. Rreziku nga shembja e murit ne kopsht Hapur

15 Qershori 99, Gjilan
Çështje e raportuar 2 years ago
0 Vota
thumbnail photo
Raporto çështje të komunitetit, adresoj ato!